oktober 29, 2018

WORKSHOPS

Op deze pagina vind je meer over evenementen en workshops die worden gegeven door Lokker Media Productions.

1. De Reislustige Freelancer

De Reislustige Freelancer is een evenement dat samen wordt georganiseerd met Suzanne van Duijn (SuusjeHQ.nl). Het evenement focust op het leven als digital nomad en hoe mensen het mogelijk kunnen maken om locatie-onafhankelijk werken en succesvol te freelancen. Op de Facebookpagina van de Reislustige Freelancer worden nieuwtjes, handige artikelen en de data voor nieuwe evenementen gedeeld.

Reislustige-Freelancer-evenement Reislustige-Freelancer-evenement Reislustige-Freelancer-evenement Reislustige-Freelancer-evenement Reislustige-Freelancer-evenement

2. Workshop (reis-) video’s filmen en monteren

Ik merk dat steeds meer bestemmingen, bedrijven en ondernemers “iets met video willen doen”. Maar wat precies? Dat weten ze eigenlijk helemaal niet. In deze workshop deel ik met de deelnemers hoe het is om een reisvideo te maken, van research tot eindmontage. De tips in deze workshop zijn bedoeld voor reisvideo’s, maar kunnen in principe voor verschillende soorten video’s worden toegepast. Op deze pagina vind je meer informatie over deze workshops.