december 12, 2016

WORKSHOP (REIS-) VIDEO’S FILMEN EN MONTEREN

Wil je aan de slag met video, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan is de workshop (reis-) video’s filmen & monteren ideaal voor jou! Stap voor stap gaan we door het proces van het maken van een video: van de research tot de eindmontage en alles er tussenin. Met een focus op reizen, maar de tips die je in deze workshop krijgt kun je voor verschillende soorten video’s gebruiken.

Waarom een workshop video’s filmen en monteren?

Video wordt steeds belangrijker voor de marketing van bedrijven, ondernemers en bestemmingen. YouTube is tegenwoordig één van de grootste zoekmachines, Facebook houdt van video’s, Google beoordeelt websites beter waar video’s op gepubliceerd zijn en mensen zijn erg visueel ingesteld. En dit zijn slechts enkele redenen waarom je met video aan de slag zou moeten gaan!

Wat houdt de workshop in?

De workshop duurt 4 uur. Enkele onderwerpen die in de workshop aan bod komen:
– Wat is goede (én betaalbare) apparatuur?
– Wat moet je van tevoren regelen/uitzoeken?
– Hoe zorg ik voor interessante sfeerbeelden op reis?
– Hoe kom ik aan het perfecte beginshot?
– Wel of niet zelf in beeld?
– Ik heb al mijn videomateriaal, en nu?
– Hoe zit het met de muziekrechten in video’s?
+ Heel veel tips om gemakkelijk en goed te filmen en te monteren!

De workshop wordt gegeven door Jessica Lokker. Afgestudeerd als televisiejournalist en later gespecialiseerd in reizen, evenementen en interviews.

De workshop gaat definitief door bij minimaal 3 aanmeldingen.

Eerstvolgende data waarvoor je kunt aanmelden:

Workshop 3: zaterdag 20 april 2019, van 11.30 – 15.30 uur bij StayOkay in Utrecht. Workshop gaat door bij 3 aanmeldingen. Meer informatie en de laatste nieuwtjes vind je hier.

RESERVEER EN BETAAL JOUW KAARTJE HIER

Geïnteresseerd in deze workshop en nog vragen?

Ik beantwoord jouw vragen met veel plezier. Stuur ze gerust door naar info@lokkermedia.nl en dan stuur ik zo snel mogelijk een reactie terug.

Wil jij deze workshop (reis-) video’s filmen en monteren voor jouw bedrijf organiseren?

Daarnaast is het ook mogelijk om een workshop over (reis-) video’s filmen en monteren op maat te verzorgen voor jouw bedrijf. We kunnen samen de workshop op maat maken zodat jouw werknemers, klanten of bezoekers er écht iets aan hebben. Mail naar info@lokkermedia.nl voor meer informatie hierover.