december 12, 2016

OVER JESSICA LOKKER

Hoi en leuk dat je kennis wilt maken! Mijn naam is Jessica en ik ben werkzaam als freelance tekstschrijver, fotograaf en videomaker. Daarnaast ben ik de oprichter van de reiswebsite Corners of the World. Ik ben weliswaar een Nederlander, maar ik voel me een wereldburger in hart en nieren. Mijn passie reizen heb ik met mijn beroep kunnen combineren, waardoor ik in mijn ogen een van de leukste banen in de wereld heb!

Lokker-Media-Productions-Jessica-Lokker

Wat voor een persoon ben ik?

 • Enthousiaste ondernemer
 • Globetrotter
 • Sociaal
 • Positief ingesteld
 • Stressbestendig
 • Een vat vol ideeën
 • Flexibel
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Creatief in stijl en inhoud
 • Doorzetter
 • Denkt in oplossingen

Waar ben ik tot nu toe geweest? 
 

Jessica Lokker in de media

 1. Interview over het leven als digital nomad – Zakenmeisje.nl (hier te lezen)
 2. Radio-interview over digitale nomaden – BNR ZZP Café (hier te luisteren, vanaf minuut 36)
 3. Freelancen in alle vrijheid – Z-Talks (hier te lezen)
 4. Wonen in Suriname – IkReis.net (hier te lezen)
 5. Digital Nomad: werken en vakantie vieren in één – Smipe (hier te lezen)
 6. Interview met Jessica – Backpackgek.nl (hier te lezen)
 7. Interview met Jessica van Corners of the World – Traveljunks.nl (hier te lezen)
 8. “Ik ben verliefd op de wereld” – Expedia.nl (hier te lezen)
 9. 10 reistips van travel blogger Jessica Lokker – Vance.nl (hier te lezen)
 10. De favoriete stad van.. Jessica – Cityzapper.nl (hier te lezen)
 11. Vlijmense wereldreiziger maakt reisgids over Den Bosch – Brabants Dagblad (hier te lezen)
 12. Uitzending Brabants Bont – Omroep Brabant (hier te zien, vanaf minuut 9.30)

Wil je met mij samenwerken?

Vragen, opmerkingen en complimenten zijn altijd welkom! En ben je geïnteresseerd om met mij samen te werken? Stuur dan een mailtje naar info@lokkermedia.nl. Het lijkt me leuk om elkaar te leren kennen en te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!